Werkplaats

Onze werkplaats is voorzien van de modernste apparatuur en zeer vakkundig opgeleid personeel die continu worden bijgeschoold. Onze werkplaats is tevens volledig ingericht voor onderhoud en reparatie aan hybride en volledig elektrische voertuigen. Tevens zijn wij exclusief ATEX gecertificeerd voor onderhoud en reparatie aan FCEV (waterstof) voertuigen.Wat doen wij allemaal?

 • Reparatie, onderhoud en APK voor uw Hyundai 
 • Reparatie, onderhoud en APK van alle merken auto’s
 • Reparatie, onderhoud en APK voor uw leaseauto
 • Zomer en winterbanden + evt opslag

Maak nu een afspraak

 

Onderhoud

Het onderhoud bestaat uit verschillende controles en werkzaamheden, hieronder een overzicht wat er bij een onderhoudsbeurt gebeurt.

 

 • Standaard controles: alle belangrijke zaken worden nagelopen, zoals de remmen, de ophanging en de diverse vloeistoffen. Bij een onderhoudsbeurt wordt altijd de olie ververst en het oliefilter vervangen.
 • Reparatie slijtagedelen: voor bepaalde slijtagedelen is de levensduur afhankelijk van het gebruik, zoals de remblokken, de remschijven en de koppelingsplaat.
 • Tijd- of kilometergebonden vervanging: voor sommige onderdelen bestaan een vervangingsmoment bij een aantal verstreken jaren of verreden kilometers, afhankelijk van wat eerst komt. Hierbij kun je denken aan het vervangen van de distributieriem of bougies.
 • Onvoorziene reparatie: voor veel onderdelen bestaat geen vooraf bepaalde levensduur, maar dat wil niet zeggen dat ze altijd een autoleven lang meegaan. Een waterpomp kan gaan lekken, een veer kan breken, een aandrijfas kan defect raken etc. Mocht onze monteur een mankement aan uw auto diagnosticeren, dan nemen we altijd contact met u op voordat we tot reparatie overgaan.

 

Binnen de garantieperiode is het belangrijk om ieder jaar of binnen vooraf bepaald aantal gereden kilometers voor onderhoud te komen zodat het digitaal service paspoort goed op orde is. Dit is belangrijk wanneer u moet terugvallen op de garantie.

Hyundai Erkend Reparateur

Wij als Hyundai Erkend Reparateur zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van uw Hyundai. Onze monteurs zijn op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen en werken met gereedschappen en materialen die door de fabriek worden aanbevolen. Wij gebruiken uitsluitend originele Hyundai-onderdelen. Voordelen hiervan voor u zijn, 2 jaar garantie, goede kwaliteit, gegarandeerde veiligheid, voorkomen vroegtijdige slijtage dus een lange levensduur.
Bij elke onderhoudsbeurt van uw Hyundai wordt de Hyundai Mobiliteits Garantie weer met een jaar verlengd. Dit is de pechhulp van Hyundai die 7 dagen per week, 24 uur per dag voor uw klaarstaat binnen Europa.

Maak nu een afspraak

 

Lease

Wij werken samen met alle grote leasemaatschappijen in Nederland. Via het ROB systeem kunnen wij voor elke reparatie en onderhoud aan uw auto toestemming vragen aan uw leasemaatschappij

Maak nu een afspraak

 

 

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is verplicht in Europa. De APK is een fysieke controle waarbij verder geen onderdelen worden vervangen of onderhoud wordt uitgevoerd. De APK is een momentopname.

 

Wat houdt een APK in?

Tijdens de APK-keuring wordt de auto beoordeeld op de volgende onderdelen:
 1.  Verkeersveiligheid: Remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie.
 2. Milieu: Uitstoot van uitlaatgassen en aanwezigheid van onderdelen als een roetfilter en katalysator.
 3.  Registratie: Kilometerstand en voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof. 

Maak nu een afspraak