Schade

Voor alle schadegevallen ben je bij ons aan het goede adres. Schade aan je auto is al vervelend genoeg. Als die niet wordt gerepareerd en afgehandeld zoals jij dat wilt wordt die schade nog vervelender. De schadeherstel werkzaamheden worden in de vestiging Leermens uitgevoerd.

Maak nu een afspraak

 

Groenewold & Dijkhuizen heeft oog voor jouw problemen. Alles is ingericht om een schade zo goed en snel mogelijk te herstellen. De werkplaats is zeer modern ingericht en er wordt met milieuvriendelijke water gedragen lakken gespoten.

Onze service bestaat o.a. uit:

  • Gratis vervangend vervoer
  • Hulp bij het invullen van de schadeformulieren
  • Volledige afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij
  • 24 uurs service
  • Ophaaldienst

Bij onze schadeafdeling kun je terecht voor alle schades. Onze schadehersteller heeft ruime ervaring op het gebied van autoschadeherstel en ruitschadeherstel.

Maak nu een afspraak

 

Werd een schadebegroting vroeger door een persoon beoordeeld, nu sporen filters en algoritmes het grootste gedeelte van de afwijkingen op. Gekoppeld aan alle onderdelen en verwerkingstijden van meer dan zestienhonderd automodellen, maakt van Audatex de meest complete assortimentslijst van Nederland.

“Hyundai I10 tot Porsche 911: Audatex is uitgegroeid tot een enorme database. En we hebben ervoor gezorgd dat je de calculaties kunt gebruiken voor bijvoorbeeld dossiervorming, bestelprocessen, managementrapportages en financiële bewijsvoering.''