Nieuws

Hyundai Xcient in Delfzijl bij Groenewold & Dijkhuizen

Afgelopen week hadden wij de eer om de eerste waterstoftruck van Hyundai te laten zien aan toekomstige afnemers. Het heeft even geduurd, maar geloof, doorzetten en gunning heeft een paar hele mooie dagen opgeleverd. Zie hier een kleine impressie.

Lees verder


EERSTE AF-FABRIEK HYUNDAI WATERSTOFTRUCKS VOOR NEDERLAND GELEVERD VANUIT DELFZIJL

Hyundai dealer Groenewold & Dijkhuizen en schone brandstoffen leverancier OrangeGas (OG) starten een exclusief pilotproject met Hyundai af-fabriek waterstofvrachtwagens in Nederland, die geleverd worden vanuit Delfzijl. Met dit pilotproject willen zij de transitie naar zero emissie transport een boost geven door 30 H2 trucks in Nederland op de weg te zetten in combinatie met landelijk dekkend netwerk van waterstoftankstations.

Lees verder

De nieuwe Hyundai IONIQ 5!

Met zijn schitterende uiterlijk, opwindende prestaties en indrukwekkende actieradius biedt de IONIQ 5 Project 45 alles wat je wenst – en meer! Deze uitvoering, waarvan er maar 3.000 naar Europa komen, is zeer compleet uitgerust en voorzien van zonnepanelen die verwerkt zijn in het dak. Bovendien kun je, als je nu reserveert, profiteren van speciale voordelen die zijn voorbehouden aan de eigenaren van de Project 45.

Lees verder

Aflevering Hyundai Nexo

Waterstof is de toekomst! Wij zijn één van de weinige Hyundai dealers in Nederland waar je een waterstofauto kunt aanschaffen. Bekijk hier de aflevering van de Hyundai Nexo.

Lees verder

Waar kun je waterstof tanken?

Waterstof tanken kan helaas nog niet overal, maar het aantal waterstoftankstations groeit gestaag. Wij vertellen je waar je de actuele situatie van waterstoftankstations kunt bekijken.

Lees verder