De nieuwe Hyundai IONIQ 5!

Vandaag is de IONIQ 5 onthuld. Direct na de wereldpremiere was er de mogelijkheid om de special limited edition IONIQ 5 Project 45 te bestellen. Door de enorme belangstelling hiervoor was de reserveringswebsite niet goed bereikbaar. De website staat tijdelijk offline. We hopen u zo snel mogelijk meer informatie te kunnen geven!

 

 

 

 

 

Met zijn schitterende uiterlijk, opwindende prestaties en indrukwekkende actieradius biedt de IONIQ 5 Project 45 alles wat je wenst – en meer! Deze uitvoering, waarvan er maar 3.000 naar Europa komen, is zeer compleet uitgerust en voorzien van zonnepanelen die verwerkt zijn in het dak. Bovendien kun je, als je nu reserveert, profiteren van speciale voordelen die zijn voorbehouden aan de eigenaren van de Project 45.

 

 

De toekomst van elektrische mobiliteit is aangebroken.

Met de IONIQ 5 is toekomstige mobiliteit niet meer iets om naar uit te kijken, maar de realiteit van alledag. Deze vooruitstrevende, volledig elektrische CUV geeft jou het initiatief – compromisloos – en helpt je jouw manier van leven te bepalen en de impact die dat heeft op de wereld.

 

 

Ontdek alle features van de Hyundai IONIQ 5

 

 

Welkom in een nieuwe wereld van prestaties.

Met zijn adembenemende rijdynamiek, het acceleratievermogen van een sportauto en optionele vierwielaandrijving levert deze vooruitstrevende elektrische CUV opwindende prestaties. De IONIQ 5 is gebaseerd op een vooruitstrevend nieuw platform dat niets minder is dan een technologische mijlpaal in een tijd waarin de elektrische auto sterk in opkomst is.

 

 

 

Afmetingen

De IONIQ 5 is het eerste model dat gebruik maakt van het revolutionaire nieuwe e-GMP platform, en geeft je alle ruimte die je nodig hebt. De IONIQ 5 heeft een langere wielbasis dan de andere SUV’s van Hyundai en hiermee is de ruimte geoptimaliseerd.

 

Ontdek alle features van de Hyundai IONIQ 5

 

 

Wil je de nieuwe Hyundai IONIQ 5 reserveren of wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor Private Lease? Neem dan nu contact met ons op of kom langs in de showroom! 

Neem contact op